Οι ποινές Φατζιόλι και Τονάλι βγάζουν στην αγορά τις ομάδες τους, στη λίστα ο "παραγκωνισμένος" του Πεπ

Σε αναζήτηση παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκονται Νιούκαστλ και Γιουβέντους εξαιτίας της εμπλοκής των Ζανιόλο και Φατζιόλι στην υπόθεση παράνομου στοιχημτισμού. Τσεκάρουν τον Κάλβιν Φίλιπς.

Newcastle's Sandro Tonali in action during the English Premier League soccer match between Newcastle and Aston Villa at St. James' Park in Newcastle, England, Saturday, Aug. 12, 2023. Newcastle won 5-1. (AP Photo/Steve Luciano)
Ο Σάντρο Τονάλι AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Χαμός γίνεται στην Ιταλία με το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί εν ενεργεία Ιταλοί ποδοσφαιριστές, με τα ονόματα των Φατζιόλι και Τονάλι να είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

Ο άσος της Γιουβέντους τιμωρήθηκε με 7μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους ενώ για τον Τονάλι αναμένεται η ποινή να ξεπεράσει τον 1 χρόνο καθώς στοιχημάτιζε και αγώνες της ομάδας του.

Αυτές οι ποινές δημιουργούν ένα μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή τόσο της "Μεγάλης Κυρίας" όσο και της Νιούκαστλ,με τον δημοσιογράφο του Telegraph, Ματ Λόου να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως μία από τις περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί είναι αυτή του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς.

Ο Φίλιπς έχει παράπονα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μην μπει σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο Euro 2024.

Θυμίζουμε πως για λογαριασμό του 27χρονου Άγγλου μέσου η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της το καλοκαίρι του 2022 ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" για την πώληση του Γκρίνγουντ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Κλοπ για το καλοκαίρι του 2024

Ρεάλ: Οι τέσσερις προτεραιότητες του Φλορεντίνο Πέρεθ εν όψει 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK