Ο Βεράτι πήγε Κατάρ και μπαίνει στην 10αδα των πλουσίων

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ υπέγραψε με την Αλ Αραμπί ο Μάρκο Βεράτι.

PSG's Marco Verratti arrives for a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρκο Βεράτι στη συνέντευξη Τύπου με την Μπάγερν AP

Στο Κατάρ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μάρκο Βεράτι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Αραμπί.

Ο Ιταλός χαφ θα παραμείνει στην χώρα της Μέσης Ανατολής για τα επόμενα τρία χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ ετησίως, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα.

Μάλιστα. μ' αυτό το ποσό ο Βεράτι θα μπει στην πρώτη 10αδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Θυμίζουμε πως η Παρί, παρά τις αρχικές της αντιστάσεις, είπε το "ναι" στη γαλλική ομάδα αντί ενός ποσού που φτάνει τα 45.000.000 ευρώ.

Ο Βεράτι αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Γαλλίας έπειτα από 416 συμμετοχές με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στη συγκομιδή του 11 γκολ και 61 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν κάνει δώρο τον Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας

Ρεάλ: "Πυλώνας" των Μερένχες έκανε τρομερή διατροφική αλλαγή και μηδένισε τους τραυματισμούς

Απίστευτο! Ο Τζον Τέρι κάνει περιοδεία και έχει... τιμοκατάλογο για δείπνο και αυτόγραφα

News 24/7

24MEDIA NETWORK