Ο τερματοφύλακας "σκιά" που έχει κατακτήσει περισσότερες Premier League από τον Ρονάλντο έγινε 39 και συνεχίζει ακάθεκτος

Ένας τερματοφύλακας που αθόρυβα παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και συλλέγει τίτλους ασταμάτητα δίχως να δείχνει έτοιμος στα 39 του να κάνει πίσω.

Manchester City goalkeeper Scott Carson walks off the pitch after suffering an injury in the warm up before the English Premier League soccer match between Sheffield United and Manchester City at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Saturday, Oct. 31, 2020. (Tim Keeton/Pool via AP)
(Tim Keeton/Pool via AP) AP

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι Σκοτ Κάρσον παραμένει μία ιδιαίτερη φιγούρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με τους τίτλους που μετρά στο παλμαρέ του να εντυπωσιάζουν, την ώρα που ο ίδιος στα 39 του πλέον έτη δεν δείχνει διατεθειμένος να πατήσει φρένο.

Ο Κάρσον είναι ένας από τους πιο παρασημοφορημένους παίκτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου χάρη στις θητείες του στη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε μόνο 11 αγώνες για τους δύο συλλόγους, ο βετεράνος κατέκτησε 14 τρόπαια συνολικά κατά τη διάρκεια της θητείας του και στις δύο ομάδες.

Τέσσερα πρωταθλήματα Premier League, δύο Champions League, δύο Super Cups, δύο League Cups, δύο Community Shields, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα FA Cup δεν είναι κακή επίδοση για συνολικά 917 λεπτά στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως μετρά περισσότερες κατακτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Πατρίκ Βιέιρα και τον Φρανκ Λάμπαρντ. Επίσης, τα δύο Champions League που έχει πιάσει στα χέρια του τον τοποθετούν πάνω από τον Ροναλντίνιο, τον Τιερί Ανρί, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη σχετική λίστα.

Αρκετοί τον έχουν χαρακτηρίσει "λαθρεπιβάτη" τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος και ετοιμάζεται για άλλη μία επιτυχημένη και γεμάτη τρόπαια σεζόν με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Την απάντηση σε όσους κριτικάρουν φαίνεται πως θα την δώσουν για άλλη μία φορά τα πολύτιμα "ασημικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK