Ο Τεν Χαχ μετά τον Μαγκουάιρ διώχνει και συμπατριώτη του

Σε συζητήσεις με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την παραχώρηση του Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς μετά από την απόκτηση του Αντρέ Ονανά από την Ίντερ, ολοκληρώνει τα deal και με τις Αταλάντα και Φιορεντίνα για τους Ράσμους Χέιλουντ και Σοφιάν Άμραμπατ αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο 'Ερικ Τεν Χαχ έχει δώσει εντολή για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα βασικά του πλάνα με αποκορύφωμα τον Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ η Γουέστ Χαμ, η οποία και απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ είναι και ο Φαν Ντε Μπεκ. για τον οποίο έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του Ολλανδού ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει το ερχόμενο διάστημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Φοβερό! Ο Γουίλιαν ανανέωσε με την Φούλαμ και λίγες ημέρες μετά ζήτησε να πάει σε άλλη ομάδα

Γαλατασαράι μεταγραφές: Έφτιαξε υπερομάδα αλλά κινδυνεύει να χάσει το μεγαλύτερο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK