Ο Τεν Χαχ ετοιμάζεται για το μοναδικό παιχνίδι της καριέρας του που δεν μπορεί να χάσει

Μετά το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν με τη Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαχ επέστρεψε στην Ολλανδία εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Μάλιστα, αναμένεται να διευθύνει μία πρώην ομάδα του σε ένα ματς το οποίο είναι αδύνατο να χάσει.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks past the mascot before an English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 9, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατούσε στο ξεκίνημα τις σεζόν μετά τις πολυεπίπεδες αλλαγές που συνέβησαν στο αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, απογοήτευσε με την εκκίνησή της στη Premier League.

Η Ομάδα κατάφερε να πάρει μόνο μία δύσκολη νίκη στη πρεμιέρα με αντίπαλο τη Φούλαμ, όμως έκτοτε γνώρισε δύο ήττες απέναντι σε Μπράιτον και Λίβερπουλ. Η τελευταία μάλιστα ήττα έριξε αλάτι στις πληγές, αφού το τελικό 3-0 εντός έδρας δεν σηκώνει πολλές δικαιολογίες.

Εύλογα προέκυψε σκληρή κριτική στους παίκτες, όμως κανείς δεν αμφιβάλει ότι οι μεγαλύτερες ευθύνες βαραίνουν τον Τεν Χαχ, ο οποίος στην τρίτη του σεζόν με τον σύλλογο -έχοντας παράλληλα δαπανήσει παραπάνω από 200 εκατομμύρια σε μεταγραφές- φαίνεται πως δεν μπορεί να προσφέρει τα στοιχειώδη σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να επαναφέρει σε σταθερές ράγες την ομάδα.

Βέβαια, θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι όλα μαύρα και άραχλα για τον Ολλανδό τεχνικό. Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και επέστρεψε στην Ολλανδία, όπου μάλιστα θα διευθύνει σε ένα φιλικό παιχνίδι την πρώην ομάδα του, την Ουτρέχτη,διαθέτοντας ρόστερ με πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την τωρινή ανδρική ομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ίδιος πρακτικά δεν μπορεί να ηττηθεί μιας και πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια ομάδα, εξέλιξη που εύλογα μπορεί λειτουργήσει ευεργετικά μεσοπρόθεσμα για τον τεχνικό των "Κόκκινων Διαβόλων". Άλλωστε, είναι γνωστό πως τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο χτίζουν αυτοπεποίθηση...

Διαβάστε περισσότερα

H κατάληξη του ξεχασμένου wonderkid της Γιουνάιτεντ που ο Σερ Άλεξ αγνοούσε μέχρι την ανακοίνωση της μεταγραφής του

Η Ρεάλ παραμονεύει, αλλά ο Γκουαρντιόλα ετοιμάζει καθοριστική κίνηση για τον συνδετικό κρίκο ολόκληρης της Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK