Ο Ραμπιό δεν ανανεώνει με τη Γιουβέντους

Ο Αντριέν Ραμπιό αποφάσισε εν τέλει να διακόψει οριστικά κάθε επαφή με τη Γιουβέντους, με τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή να αρνείται να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα.

Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Αντριέν Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους και ο Αντριέν Ραμπιό ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με τον πρώην μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν να μην συναινεί για το άνοιγμα νέου κύκλου επαφών για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη "Γυραιά Κυρία".

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή έληξε την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, ωστόσο παρά τις διαδοχικές προσπάθειες του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους Κριστιάνο Γκιουντόλι ο Γάλλος μέσος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας του στο Τορίνο, με τον Γκιουντόλι να τον αποχαιρετά προσωπικά με ένα μήνυμα στα socail media.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για τον Ραμπιό, η Ίντερ και η Μίλαν υποστηρίζεται πως παρακολουθούν στενά τον ποδοσφαιριστή, όμως μέχρι στιγμής δεν φέρεται να έχει προκύψει κάποια ουσιώδης επαφή και μένει να φανεί αν και άλλες ομάδες θα επιχειρήσουν σύντομα να μπουν στη κούρσα της διεκδίκησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK