Ο Ραφίνια απέρριψε τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας υποστηρίζεται πως απέρριψε ο Ραφίνια, με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να δείχνει έμπρακτα πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στον καταλανικό σύλλογο.

Barcelona's Raphinha warms up prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να δέχθηκε προσφάτως μία τεράστια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ραφίνια, την οποία όμως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υποστηρίζεται πως απέρριψε δίχως καμία δεύτερη σκέψη, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα προσήλωσης στον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο δεξιός εξτρέμ των "μπαλουγκράνα" δεν θέλησε να να προχωρήσει την υπόθεση μεταγραφής του, κάνοντας ξεκάθαρο στην ενδιαφερόμενη ομάδα από την Άπω Ανατολή πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του Χάνσι Φλίκ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί το όνομα της ομάδας που κινήθηκε για τον 27χρονο, ωστόσο μετά από αυτή την απόφαση του παίκτη δύσκολα πρόκειται να προκύψει νέο ενδιαφέρον για εκείνον, τουλάχιστον σε αυτό το μεταγραφικό "παράθυρο".

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ισπανικός σύλλογος δεν χρειάζεται να κινηθεί στην αγορά για εύρεση αντικαταστάτη και επομένως μπορεί να επικεντρωθεί πλήρως στις τρέχουσες υποθέσεις των Νίκο Γουίλιαμς και Ντάνι Όλμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK