Ο πιο άτυχος παίκτης της Premier League πατάει φρένο στην επιστροφή του, αμφιβολίες στην ομάδα του για το μέλλον

Ο Ρις Τζέιμς συγκαταλέγεται χωρίς καμία αμφιβολία στην κατηγορία των πιο άτυχων παικτών της Premier League. Ο Άγγλος αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για περισσότερο καιρό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Chelsea's Reece James looks on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η περίπτωση του Ρις Τζέιμς στην Τσέλσι είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Οι Λονδρέζοι έχουν στην κατοχή τους έναν από τους κορυφαίους μπακ της Premier League και όχι μόνο, ωστόσο λόγω των συχνών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο παίκτης η ομάδα αδυνατεί να χαρεί το ταλέντο του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζέιμς θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο ίδιος ταλαιπωρείται από προβλήματα στους προσαγωγούς τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Δεκέμβριο του 2023.

Αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου 2023/24 στο περιθώριο, αναμενόταν ότι ο αμυντικός θα επέστρεφε υγιής και έτοιμος για τη νέα σεζόν, ωστόσο, υπέστη ένα ακόμη χτύπημα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2024/25 της Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως 24χρονος έχει χάσει 82 από τα 194 παιχνίδια της Τσέλσι στην Premier League από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα το 2019. Ξεκίνησε μόλις σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και όμως μετρά έξι τραυματισμούς στους προσαγωγούς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πλέον, στους "μπλε" η σκέψη τους δεν περιορίζεται τόσο στο αν θα επιστρέψει σύντομα ο παίκτης, αλλά στο αν θα καταφέρει ποτέ να επιστρέψει δυνατός και να καλύψει την θέση του με αξιοπιστία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK