Ο Όσιμεν παλεύει την ύστατη ώρα για να παίξει στην Αγγλία, περιμένει η Αλ Αχλί

Ο Βίκτορ Όσιμεν διαπραγματεύεται το μέλλον του στην Αγγλία όσο η Αλ Αχλί του έχει κάνει πρόταση και περιμένεις τις εξελίξεις.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Sampdoria at the Diego Maradona Stadium, in Naples, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει AP

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Τσέλσι έχει επιστρέψει στο θέμα Βίκτορ Όσιμεν και διαπραγματεύεται με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Νιγηριανός "μπόμπερ" της Νάπολι περιμένει τις εξελίξεις καθώς αποτελούσε τον πρώτο του στόχο να παίξει μπάλα στην Αγγλία.

Παράλληλα η Αλ Αχλί που έχει συμφωνήσει με την Νάπολι, έχει καταθέσει πρόταση στο Όσιμεν και περιμένει την απάντησή του η οποία αναμένεται μόνο αν χαλάσει η επικοινωνία με την Τσέλσι. Θυμίζουμε πως οι Σαουδάραβες τα βρήκαν με τους Ιταλούς στα 65.000.000 ευρώ.

Η ρήτρα του Όσιμεν με την Νάπολι ανέρχεται στα 140.000.000 ευρώ, αλλά η ομάδα του Ντε Λαουρέντις που δεν βρήκε τα συγκεκριμένα χρήματα οπότε ακούει προτάσεις και με λιγότερα μια και ο ποδοσφαιριστής έχει στυλώσει τα πόδια και θέλει να φύγει κάθε τρόπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK