Ο Ντέκο ζήτησε το απόλυτο ραντεβού για ν' ανοίξει τα μάτια της Μπαρτσελόνα σε όλο τον κόσμο

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Ντέκο ετοιμάζει ένα σπουδαίο μίτινγκ για να βάλει τους δικούς του κανόνες στο σκάουτινγκ της ομάδας.

Portugal's player Deco addresses journalists during a news conference at the Bekker Highschool in Magaliesburg, outside Johannesburg, South Africa, Thursday, June 17 2010. Following their soccer World Cup group G 0-0 draw with Ivory Coast Deco criticized the coach's options but later issued a statement apologizing for his remarks. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Ντέκο έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ένας από τους βασικούς στόχους του νέου αφεντικού της Μπαρτσελόνα -επί των ποδοσφαιριστών- είναι η ομάδα να προλαβαίνει να έχει τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου πριν από τα υπόλοιπα κλαμπ. Αυτός είναι ο Ντέκο και θέλει ν' αφήσει το στίγμα του στην ομάδα που μεσουρανούσε ως ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες δεκαετίας.

Επιστρέφοντας στα καθήκοντά του έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές ο Πορτογάλος, σύμφωνα με το Relevo, θα καλέσει όλους τους επαγγελματίες σκάουτ των Μπλαουγκράνα σε συνάντηση. Ο Ντέκο αναμένεται να έχει τετ-α-τετ με τον καθένα ξεχωριστά ώστε να τους μεταφέρει τη πολιτική που θέλει να ακολουθηθεί από εδώ και πέρα με την περαιτέρω ενίσχυση των ακαδημιών.

Αυτό που κυρίως θέλει ο Ντέκο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι οι σκάουτ της Μπάρτσα να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα τουρνουά που παρευρίσκονται ανά τον κόσμο. Επίσης, σημαντικό είναι οι σκάουτ να μην ανταλλάζουν απόψεις με συναδέλφους τους από άλλες ομάδες κάτι που αποτελεί βασικό κανόνα του επαγγέλματος άλλωστε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK