Ο Ντέιβις δεν συμμερίζεται την επιθυμία της Μπάγερν Μονάχου για νέο συμβόλαιο, περιμένει Ρεάλ και Γιουνάιτεντ

Η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να περιμένει τον Αλφόνσο Ντέιβις να υπογράψει επέκταση συμβολαίου, ωστόσο ο Καναδός δεν δείχνει σημάδια ζωής.

Bayern's Alphonso Davies, right, celebrates after the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Bayern Munich in Frankfurt, Germany, Friday, Aug. 5, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του έπειτα από την έλευση του Βενσάν Κομπανί στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Εντούτοις, οι σκέψεις του Ντέιβις δεν δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές της Μπάγερν, με τον ίδιο να εξετάζει τις επιλογές του για το καλοκαίρι, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν το κάλεσμά του για να εμπλακούν και επίσημα στην υπόθεση.

Ανάμεσα στους δύο συλλόγους που θα παλέψουν για την υπογραφή του παίκτη, η "βασίλισσα" έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα, ωστόσο μένει να φανεί πια θα είναι εν τέλει η επόμενη κίνηση του Ντέιβις, ο οποίος τον χειμώνα θα κληθεί να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK