Ο Ντε Λαουρέντις φοβάται "προδοσία" του Όσιμεν και μίλησε δημόσια για τις υποσχέσεις που του έχει δώσει

Πώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βίκτορ Όσιμεν για ανανέωση της συνεργασίας του από το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Sampdoria at the Diego Maradona Stadium, in Naples, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει AP

Χαμός γίνεται στο εσωτερικό της Νάπολι το τελευταίο διάστημα καθώς μόνο λίγες δεν είναι οι εντάσεις που υπάρχουν, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Βίκτορ Όσιμεν και την Ρούντι Γκαρθία αλλά και το TikTok που αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ιταλικής ομάδας και χλεύαζε τον Νιγηριανό σταρ.

Για την κατάσταση που επικρατεί με τον Όσιμεν μίλησε και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το 2025.

"...Έχουμε συμφωνήσει προφορικά για νέο deal από τον Αύγουστο, αν αλλάξουν τα πράγματα από την πλευρά του τότε η ζωή συνεχίζεται. Το συμβόλαιο του Βίκτορ λήγει τον Ιούνιο του 2025, πάντα υπάρχει χρόνος..."

Θυμίζουμε πως μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες για τον Όσιμεν καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει οι Αλ Αχλί και Αλ Χιλάλ, ενώ Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης τον έχουν επίσης ψηλά στη λίστα τους, με τον Ντε Λαουρέντις να ζητά για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 200.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν έχουν τέλος τα "χουνέρια" του Τεν Χαχ στον Σάντσο, η νέα κίνηση που δείχνει... έξοδο

Ρονάλντο: Ο CR7 Jr υπέγραψε στην Αλ Νασρ και έθεσε στον πατέρα του έναν στόχο

Οι ποινές Φατζιόλι και Τονάλι βγάζουν στην αγορά τις ομάδες τους, στη λίστα ο "παραγκωνισμένος" του Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK