Ο Μπενζεμά "έφαγε" τον Πιόλι πριν καν κάτσει στον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με τους Γάλλους

Δημοσίευμα βόμβα θέλει τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει βάλει το χέρι του ώστε η Αλ Ιτιχάντ να χαλάσει την συμφωνία με τον Στέφανο Πιόλι.

Saudi soccer team Al Ittihad player Karim Benzema greets Saudi fans during his presentation ceremony at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Thursday, June 8, 2023. Benzema, who left Real Madrid after 14 years and 648 games, is set to play against his former Madrid teammate Cristiano Ronaldo, who joined Al-Nassr in January. (AP Photo)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ AP PHOTO

Ο Στέφανο Πιόλι ήταν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο η δουλειά χάλασε τελευταία στιγμή και ο Ιταλός έμεινε ξεκρέμαστος, χάνοντας παράλληλα και τον παχυλό μισθό που του προσέφεραν οι Σαουδάραβες.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, πάντως, η αιτία που δεν προχώρησε η συμφωνία των δύο πλευρών έχει όνομα και επίθετο: Καρίμ Μπενζεμά.

Η Parisien υποστηρίζει πως ο Γαλλοαλγερινός σούπερ σταρ ήταν κατά της πρόσληψης του πρώην προπονητή της Μίλαν μια και προσωπικά θα ήθελε τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η διοίκηση του κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Γάλλο τεχνικό δίνοντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 12.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK