Ο Μουρίνιο θα εγκαταλείψει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω UEFA, μετά τη Φενέρμπαχτσε θα ακολουθήσει ένα ταπεινό μονοπάτι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League πως στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του εκείνος θα απέχει από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Chelsea's head coach Jose Mourinho waves at fans as he talks with his coaching staff after coming back out onto the pitch after the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015.  Liverpool won the match 3-1.  (AP Photo/Matt Dunham)
(AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει για πολύ ακόμη να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. Μάλιστα, ο Πορτογάλος εξήγησε πως μόλις λήξει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσέ, τότε θα αναλάβει μία ομάδα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ο λόγος που προκάλεσε αυτή την αντίδραση του "Special One" έγκειται στο γεγονός πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του σε μία φάση στο 2ο ημίχρονο, με τον Μουρίνιο να διαμαρτύρεται έντονα και να δέχεται κόκκινη κάρτα στη συνέχεια.

"Οι δηλώσεις: Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι όταν φύγω από τη Φενέρμπαχτσε να πάω σε έναν σύλλογο που δεν παίζει σε διοργάνωση της UEFA.

Ένας σύλλογος λοιπόν, από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που χρειάζεται προπονητή σε δύο χρόνια, είμαι έτοιμος να φύγω. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι", είπε κλείνοντας την απάντηση για το μέλλον του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο κατηγορεί ευθέως την UEFA, αφού το ίδιο συνέβη και στον χαμένο τελικό του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη το 2023, αφού τότε ο άλλοτε τεχνικός των Ρεάλ και Τσέλσι είχε ισχυριστεί πως οι διαιτητικές αποφάσεις του στέρησαν το τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK