Ο Κλοπ έλυσε την σιωπή του μετά τα σενάρια για Σαλάχ

Πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του Μοχάμεντ Σαλάχ ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates after scoring his sides second goal during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Aug. 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Λίβερπουλ να έχει στα χέρια της πρόταση για την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι 100% συγκεντρωμένος στη Λίβερπουλ και δεν τίθεται θέμα πώλησης του στην Αλ Ιτιχάντ.

"Ο Σαλαχ δεν είναι προς πώληση, είναι 100% συγκεντρωμένος στη Λίβερπουλ. Δεν έχουμε στα χέρια μας κάποια επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του αλλά ακόμα κι αν αυτό γίνει, η απάντηση θα είναι αρνητική."

Θυμίζουμε πως τα δημοσιεύματα ήθελαν την Αλ Ιτιχάντ να προσφέρει 130.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ ενώ στον Αιγύπτιο συμβόλαιο άνω των 180.000.000 ευρώ.

Ο Σαλάχ το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους" με απολαβές που αγγίζουν τα 25.000.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Η ειδική ρήτρα στη συμφωνία με Σίτι για Κανσέλο που περιλαμβάνει... Champions League

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Έκπληξη! Με "ψίχουλα" μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπερνάρντο από τους "Πολίτες"

Η άμεση απάντηση του Μπενζεμά στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK