Ο Κέπα βρήκε ομάδα και είναι μεγάλη έκπληξη η επιλογή του

Λόγω της Λίβερπουλ ο Κέπα αναμένεται να κάνει μία μεταγραφή που στο παρελθόν δεν θα περιμένει κανείς να γίνει.

Real Madrid's goalkeeper Kepa Arrizabalaga celebrates with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Saturday, June 1, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's goalkeeper Kepa Arrizabalaga celebrates with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Saturday, June 1, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Γραφόταν επί πολλές μέρες ότι η Λίβερπουλ θα πάρει από την Βαλένθια τον Μαμαρντασβίλι και αμέσως θα τον δανείσει στην Μπόρνμουθ με την προοπτική ο Γεωργιανός ν' άρχισε να γνωρίζει το αγγλικό πρωτάθλημα. Το σενάριο που μόλις διαβάσατε μπορεί να ναυάγησε, αλλά τα Κεράσια την αναβάθμιση κάτω από τα γκολπόστ την έκαναν.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κέπα και απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να κλειδώσει το deal. Ο Ισπανός αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2026 με την Τσέλσι και μετέπειτα να δοθεί ως δανεικός στην Μπόρνμουθ έως το 2025.


News 24/7

24MEDIA NETWORK