Ο Ίμπρα κρεμάσε τα παπούτσια του αλλά δεν ξεχνά: Τρέλανε τους ανθρώπους της Μίλαν με την κίνησή του

Το προπονητικό κέντρο της Μίλαν επισκέφτηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς λίγο πριν από την πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στην Νιούκαστλ για το Champions League.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών με τη φανέλα της Μίλαν πήρε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς τα τελευταία χρόνια μόνο λίγοι δεν ήταν οι τραυματισμοί που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σουηδός μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια του αλλά δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την Μίλαν κάτι που απέδειξε και με την τελευταία του ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ο Ίμπρα επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των "ροσονέρι" μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με την Νιούκαστλ και στον απόηχο της συντριβής από την Ίντερ για λογαριασμό της Serie A, προκειμένου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και να συνομιλήσει με τον πρώην προπονητή του, Στέφανο Πιόλι.

Πάντως, παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ζλάταν να έχει πρόταση από την Μίλαν προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα, κάτι που βέβαια προς το παρόν, τουλάχιστον επίσημα, δεν έχει γίνει πράξη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Η Μπράιτον άλωσε το Ολντ Τράφορντ με μόλις 18.2 εκατ. ευρώ

Ρεάλ: Το πουλέν του Αντσελότι μοίρασε "όχι" σε ομάδες της Premier League γιατί έχει μία επιθυμία

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άκουσε τις σειρήνες για Λέβα και διάλεξε ήδη τον διάδοχό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK