Ο Γιαμάλ πανηγύρισε αλά Ρονάλντο μέσα στο Μπερναμπέου, αλλά αυτή τη φορά οι Μαδριλένοι δεν calmαραν

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τον Λαμίν Γιαμάλ να σκοράρει το τρίτο τέρμα και να πανηγυρίζει στη συνέχεια, κάνοντας τη χειρονομία "calma" του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Barcelona's Lamine Yamal celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 26, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο πανηγυρισμός του Λαμίν Γιαμάλ. @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λαμίν Γιαμάλ έδειξε στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης πως μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην βρίσκεται πλέον στο Μπερναμπέου για να ηρεμεί με τα τέρματά του τους φιλάθλους της "βασίλισσας", ωστόσο εκείνος είναι κάτι παραπάνω από διατεθειμένος να καλύψει αυτό το κενό. Βέβαια, το αν αυτή η αλλαγή θα προκαλεί τα ίδια συναισθήματα είναι μία άλλη ιστορία.

Η Μπαρτσελόνα υπέταξε με τεσσάρα την άσπονδη αντίπαλό της, επιβεβαιώνοντας πως έχει πλέον επιστρέψει, τουλάχιστον ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρα, όμως από την συνολική εικόνα των "Μπλαουγκράνα", η οποία ήταν αψεγάδιαστη, αξίζει να αναφερθεί και ο τρόπος με τον οποίον επέλεξε να πανηγυρίσει το τέρμα του ο Λαμίν Γιαμάλ.

Γύρισε προς την πλευρά των φίλων των μερένγκες και έκανε τον πανηγυρισμό "calma", και με το νόημα ότι "εδώ είναι αυτός", όπως πανηγύριζε ως παίκτης της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μία τέτοια κίνηση σε μία τόσο νεαρή ηλικία απαιτεί αρκετό ποδοσφαιρικό θράσος.

Ο Γιαμάλ ενηλικιώνεται και μαζί του ολόκληρη η νέα φουρνιά παικτών των Καταλανών, την ώρα που ο Φλικ φαίνεται να έχει κουμπώσει εξαιρετικά με το DNA του συλλόγου. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν αυτή η νίκη θα αποδειχθεί πυροτέχνημα ή αν θα αποτελέσει την απαρχή μίας νέας χρυσής εποχής για τον σύλλογο και τη La Liga εν γένει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK