Ο γαλαξίας Εμπαπέ επεκτείνεται: Επίσημα μάνατζερ η μητέρα του που πήρε σπουδαίο παίκτη

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ μπαίνει για τα καλά στη δουλειά της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών κλειδώνοντας deal με σπουδαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Ο γαλαξίας Εμπαπέ επεκτείνεται: Επίσημα μάνατζερ η μητέρα του που πήρε σπουδαίο παίκτη
Η Φαϊζά Λαμαρί, μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ YOUTUBE/PRINT SCREEN

Οι Εμπαπέ ήρθαν για να κυραρχίασουν. Θέλουν να μαζέψουν όλο το... χαρτί από το ποδόσφαιρο με τη μητέρα, Φαϊζά Λαμαρί στο τιμόνι. Σύμφωνα με την Equipe η κυρία της οικογένειας έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά της στη μανατζερική δουλειά και πλέον εκτός από τους γιους της (σ.σ. είναι και ο Ίθαν στην Κ19 της ΠΣΖ) θα εκπροσωπεί ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο της γαλλικής αγοράς.

Ο λόγος για τον 19χρονο, Ραγιάν Τσερκί της Λυών. Ο ταλαντούχος μέσος που μπορεί ν' αγωνιστεί και στα φτερά της επίθεσης απασχολεί ήδη κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, μαζί και την Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία η Λαμαρί έχει βαθιά επιρροή λόγω του γιού της έστω κι αν τελευταία οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

Η Λαμαρί, πάντως, όπως αναφέρει η Equipe δεν θα σταματήσει μόνο στους δύο γιους της και στον Τσερκί. Η αποδεδειγμένα σκληρή διαπραγματεύτρια θέλει να επεκταθεί αποκτώντας περισσότερους ποδοσφαιριστές με τη συνεργασία ενός ή περισσοτέρων διαπιστευμένων από τη γαλλική ομοσπονδία μάνατζερ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εμπιστεύεται τη μητέρα του με κλειστά μάτια. Η Λαμαρί είναι η απόλυτη σύμβουλός του κι αυτή που βρίσκεται όλα τα χρόνια πίσω του και μιλάει εκ μέρους του με ομάδες και εκπροσώπους.

Διαβάστε περισσότερα

Ίντερ: Ο Τζέκο φεύγει από το Μιλάνο και στα 37 του έχει στα χέρια του τεράστιες προτάσεις

Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

Ρεάλ: Οι αναλυτικές λεπτομέρειες του μυθικού deal με Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK