Ο φευγάτος Ντε Μπράινε ενεργοποιεί τη λίστα των τεσσάρων του Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε φέρεται να συζητάει έντονα με τους Σαουδάραβες τη φυγή του από την Σίτι και ο Πεπ δουλεύει τη λίστα με τους τέσσερις υποψήφιους αντικαταστάτες.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to Manchester City's Kevin De Bruyne during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Huddersfield Town, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η σημαντικότερη περιόδος όσον αφορά στο μέλλον του Κέβιν Ντε Μπράινε στην Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που διανύουμε τώρα. Πολλά Μέσα στον κόσμο υποστηρίζουν πως ο Βέλγος όχι απλά συζητάει με τους Σαουδάραβες, αλλά έχει συμφωνήσει κιόλας.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως είναι δύσκολο για τον καθένα να φτιάξει μία Σίτι στο μυαλό του χωρίς τον Βέλγο χαφ να απλώνει την ποιότητά του πίσω από τον εκάστοτε επιθετικό. Πόσο μάλλον για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος χάνει(;) τον καλύτερό του παίκτη.

Βέβαια, καθώς αναφερόμαστε σε βαριά βιομηχανία ποδόσφαιρου Σίτι - Γκουαρντιόλα, βάσει δημοσιευμάτων υπάρχει ήδη λίστα τεσσάρων υποψηφίων διαδόχων που η τεχνική ηγεσία έχει αρχίσει να δουλεύει με στόμφο. Σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι η τετράδα έχει ως εξής:

Τσάβι Σίμονς

Φλοριάν Βιρτζ

Μουσιάλα

Ζοάο Νέβες

Κάθε περίπτωση ξεχωριστή όσον αφορά στις παραμέτρους της μεταγραφής, αλλά τα κοινά είναι πολλά: Σπουδαίοι παίκτες με προσδοκώμενο πόσο πώλησης σίγουρα πάνω από 100.000.000 ευρώ. Από τους τέσσερις, πάντως, φαβορί αυτή τη στιγμή φαντάζει ο Ζοάο Νέβες της Μπενφίκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK