Ο Φαν Ντάικ έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ανέπτυξε τα δεδομένα για συμβόλαιό του και αναμένονται εξελίξεις για την παραμονή του ή όχι στην Λίβερπουλ.

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton & Hove Albion at Anfield, in Liverpool, England, Sunday March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton & Hove Albion at Anfield, in Liverpool, England, Sunday March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σημαντικό ερωτηματικό αποτελεί η απόφαση για το συμβόλαιο του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός, μάλιστα, έριξε φως στην υπόθεση σταματώντας την παραφιλολογία.

"Οι συζητήσεις για το νέο μου συμβόλαιο με την Λίβερπουλ συνεχίζονται με τους σωστούς ανθρώπους. Όταν θα έρθει η ώρα για τις αποφάσεις, εσείς (τα Μέσα) θα το μάθετε επίσης.

Αυτή τη στιγμή είμναι 100% συγκεντρωμένος στην Λίβερπουλ. Θέλουμε να πετύχουμε στο τέλος της σεζόν".

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός είχε γίνει παίκτης των Κόκκινων τον Ιανουάριο του 2018. Τότε η Λίβερπουλ είχε πληρώσει 85.000.000 ευρώ στην Σαουθάμπτον για τα δικαιώματά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK