Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε μήνυμα στον ατζέντη και τον πατέρα του Κβαρατσχέλια με ξεκάθαρο τόνο

Ο εξωστρεφής Αντόνιο Κόντε μίλησε για τις κινήσεις του πατέρα και του ατζέντη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια όσον αφορά στο μέλλον του στην Νάπολι.

Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε μήνυμα στον ατζέντη και τον πατέρα του Κβαρατσχέλια με ξεκάθαρο τόνο
COPYRIGHT 2024 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Η ομάδα πίσω από τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια κάνει πολλά το τελευταίο διάστημα για να ασκεί πίεση στην Νάπολι, αφού ο Γεωργιανός σταρ έχει πέραση μεταξύ των στόχων των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Η πλευρά του παίκτη δηλώνει πως θα συζητήσει με τη διοίκηση και βγάζει προς τα έξω ανασφάλεια ως προς την παραμονή του Κβάρα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, θα έφτανε η ώρα του Αντόνιο Κόντε να μιλήσει και ο Ιταλός το έκανε με ξεκάθαρο τόνο απέναντι στον ατζέντη του Κβαρατσχέλια, αλλά και τον πατέρα του:

"Η ομάδα του Κβάρα; Ο πατέρας και ο ατζέντης ας κάνουν τον πατέρα και τον ατζέντη. Υπάρχει συμβόλαιο και ο ποδοσφαιριστής είναι κλειδί για την Νάπολι. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως θα μείνει.

Ο Ντε Λαουρέντις μου είχε πει πως και ο Ντι Λορέντζο και ο Κβαρατσχέλια θα παραμείνουν στο κλαμπ. Είναι ξεκάθαρα".

Με την πρόκριση της Γεωργίας στην επόμενη φάση του Euro 2024 το θέμα του Κβάρα θα πάει πίσω καθώς οι εμπλεκόμενοι είχαν πει πως θα μιλήσουν με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στο τουρνουά.

Για την ιστορία η Νάπολι είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γεωργιανό με αυξημένες τις απολαβές του, αλλά και τα χρόνια της συνεργασίας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK