Ο Αλέξις "σνομπάρει" τους Σαουδάραβες και εξετάζει την επιστροφή στην Ισπανία

Την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες εξετάζει η Ρεάλ Μπέτις σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Marseille's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Auxerre at the Velodrome stadium in Marseille, France, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αλέξις κάνει εκπληκτική σεζόν με την Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Χωρίς ομάδα βρίσκεται, μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Μαρσέιγ, ο Αλέξις Σάντσες με πολλές να είναι οι ομάδες που έχουν κυκλώσει το όνομά του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την πρώην ομάδα του, Ίντερ, να του καταθέτει πρόταση, με το deal όμως να μην προχωρά καθώς κάτοικος Μιλάνου έγινε τελικά ο Αρναούτοβιτς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει και η Ρεάλ Μπέτις έπειτα από σχετική εισήγηση του Πελεγκρίνι.

Προς το παρόν δεν φέρεται να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το προσεχές διάστημα.

Η ισπανική ομάδα εξετάζει και τις υπόλοιπες επιλογές της καθώς γνωρίζει πως η αγορά των ελεύθερων κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως για τον Σάντσες έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας με τον ίδιο όμως να θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Πόρτο κάνει την πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο

Ο Σέρχι Κανός επιστρέφει στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οι δύο λόγοι που ο Τεν Χαχ ζήτησε τον Βλαχοδήμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK