Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ οδεύει προς Ρεάλ και η Λίβερπουλ κοιτάζει προς Bundesliga για το διάδοχο

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ φημολογείται πως θα γίνει παίκτης της Ρεάλ ως ελεύθερος με τους Κόκκινους να έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

AZ Alkmaar manager Arne Slot looks on during the Europa League group L soccer match between Manchester United and AZ Alkmaar at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Άρνε Σλοτ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Πολλά ακούγονται/γράφονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει αποφασίσει να φύγει από την Λίβερπουλ για να υπογράψει ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τη θέση του Ντάνι Καρβαχάλ.

Η συγκεκριμένη σειρά δημοσιευμάτων όπως αναμενόταν γέννησε το αντίστοιχο και για την Λίβερπουλ. Ποιος δηλαδή θα είναι ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει; Φήμες θέλουν την ομάδα του Άρνε Σλοτ να συνδέεται με τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ.

Ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει και πέρυσι, αλλά έπραξε όπως ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένοντας στη θέση του. Βέβαια ο Φρίμπονγκ είναι παίκτης που φαίνεται να εξετάζει και η Ρεάλ, όπως και η Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK