Ντιμπάλα: Ο μάνατζερ του διέψευσε τα πάντα ενώ ο "μασκοφόρος" κάνει διακοπές

Για το μέλλον του Πάολο Ντιμπάλα μίλησε ο μάνατζερ του λέγοντας πως αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές αλλά δεν έχει στα χέρια του πρόταση από την Σαουδική Αραβία όπως γράφεται.

Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Πάολο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του AP

Εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα πραγματοποίησε ο Πάολο Ντιμπάλα, καταφέρνοντας να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Αργεντίνου φορ, καθώς, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι το 2025, υπάρχουν δύο αρκετά προσιτές ρήτρες για την αγορά του, τόσο από ομάδες εκτός , όσο και για ομάδες εντός Ιταλίας.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντιμπάλα να βρίσκεται μέσα στο κύμα ποδοσφαιριστών που έχουν προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης στη χώρα της Μέσης Ανατολής, κάτι που όμως διέψευσε κατηγορηματικά ο μάνατζερ του.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ανέφερε πως ο Ντιμπάλα δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα ούτε έχει λάβει κάποια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενώ τόνισε πως ο ποδοσφαιριστές έχει άλλες προτεραιότητες τώρα καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του.

"... Ο Πάολο δεν έχει μιλήσει με κανέναν και εγώ δεν έχω δεχτεί καμία κλήση από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Είμαι αρμόδιος για να ακούω προσφορές για τον Ντιμπάλα, ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι σε διακοπές..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Η εντυπωσιακή σύντροφός του πήγε στον τελικό και κέντρισε τα βλέμματα

Τσέλσι: Ο "Ποτς" σκέφτεται ανταλλαγή βόμβα για να ξεφορτωθεί τον Λουκάκου

Βινίσιους: Ο Αζάρ τού άνοιξε τον δρόμο για να βαδίσει στα χνάρια του CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK