Νεαρός αστέρας αξίας 130 εκατομμυρίων έμεινε εκτός λίστας για τη Χρυσή Μπάλα και η ομάδα του δεν το άφησε να πέσει κάτω

Η απουσία του ονόματος του Τζαμάλ Μουσιάλα από τους υποψήφιους παίκτες που θα διεκδικήσουν τη Χρυσή Μπάλα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου, με τον αθλητικό διευθυντή της να παίρνει θέση.

PSG player Lionel Messi holds the 2021 Ballon d'Or trophy during the 65th Ballon d'Or ceremony at Theatre du Chatelet, in Paris, Monday, Nov. 29, 2021. Messi won the Ballon d'Or for seventh time. (AP Photo/Christophe Ena)
(AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γεγονός που αντανακλάται και στην χρηματιστηριακή αξία του 21χρονου διεθνή εξτρέμ, η οποία ανέρχεται στα 130 εκατομμύρια.

Παρά ταύτα, ο ίδιος δεν συμπεριλήφθηκε στις 30 υποψηφιότητες για τη φετινή Χρυσή Μπάλα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου Μαξ Έμπερλ. Ο ίδιος υποστήριξε πως η απουσία του Γερμανού μεσοεπιθετικού από τους υποψήφιους επί της ουσίας στερείται λογικής με βάση τη σεζόν που διένυσε.

Συγκεκριμένα, ο Έμπερλ δήλωσε: "Είμαστε πολύ έκπληκτοι, είναι απλά απίστευτο. Ο Τζαμάλ ήταν ένας από τους εξαιρετικούς παίκτες στο Euro, ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα, ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του τουρνουά. Επιπλέον, η Μπάγερν έφτασε στα ημιτελικά του Champions League χάρη στις εμφανίσεις του Τζαμάλ.

Το γεγονός ότι δεν είναι καν ένας από τους 30 καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν είναι εντελώς ακατανόητο. Ο Μουσιάλα είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες στο διεθνές ποδόσφαιρο με εξαιρετικές, μοναδικές ικανότητες. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα κάνει για την Μπάγερν αλλά και για την εθνική ομάδα", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK