Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άκουσε τις σειρήνες για Λέβα και διάλεξε ήδη τον διάδοχό του

Την περίπτωση του Αλεξάντερ Ίσαακ έχει στη λίστα της η Νιούκαστλ σε περίπτωση που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχωρήσει με προορισμό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι από το καλοκαίρι του 2022 ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχοντας ήδη καταφέρει με την παρουσία του να κάνει το κοινό των μπλαουγκράνα να τον λατρέψει.

Ο Λέβα, μπορεί να έχει κλείσει τα 35, αλλά έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τζουάν Λαπόρτα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τη δυνατότητα αυτό να ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο αν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Παρά την πολυετή δέσμευση που υπάρχει με τον Πολώνο, η Μπάρτσα φέρεται να έχει βρει ήδη την εναλλακτική της για την επόμενη μέρα καθώς οι σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία είναι αρκετές, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως έφτασε στα γραφεία της ισπανικής ομάδας πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ για την πώλησή του Λέβα.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Fichajes, ο Τσάβι έχει ξεχωρίσει για αντικαταστάτη του 35χρονου φορ τον επιθετικό της Νιούκαστλ, Αλεξάντερ Ίσαακ.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος φορ πήρε μεταγραφή στις καρακάξες σε ένα deal από το οποίο η Σοσιεδάδ έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πριν από 10 μήνες Παγκόσμιος Πρωτάθλητης με τον Μέσι, τώρα παραμένει στα αζήτητα και περιμένει τον... Γενάρη

Μέσι: Η ομάδα του Γιακουμάκη έριξε 5αρα στην Ίντερ Μαϊάμι και ακολούθησε tweet "σπόντα" για τον Λίο

Ο Ράμος επέστρεψε στη δράση και ήδη διέψευσε τους πάντες με την παρουσία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK