Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο τον απέρριψε αλλά ο Λαπόρτα ολοκληρώνει το deal

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οριόλ Ρομέου στη Μπαρτσελόνα από την Χιρόνα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Τον διάδοχο του Μπουσκέτς αναζητά η Μπαρτσελόνα, χωρίς να ξεφύγει οικονομικά καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP.

Έτσι, οι μπλαουγκράνα φέρεται πως προχώρησαν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Οριόλ Ρομέου από την Χιρόνα, μία μεταγραφή η οποία δεν είχε το πράσινο φως από τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο.

Αλλά ο Λαπόρτα είχε άλλη άποψη και αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και πλέον μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για τη τελική συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Τσάβι φέρεται πως εκτίμα την εμπειρία του ποδοσφαιριστή από το πρωτάθλημα της La Liga και συμφώνησε στην ολοκλήρωση του deal.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Πουλάει με 20 εκατ. τον Μανέ για να ολοκληρώσει το μπαμ της χρονιάς

Λουκάκου: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ στη Τσέλσι για τον Βέλγο

Τσέλσι: Ο Έντσο κάλεσε κορυφαίο Αργεντίνο φορ στους "μπλε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK