Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Προσφέρει συμβόλαιο στον Γκουντογκάν που ίσως να μην μπορεί να εγγράψει

Τριετές συμβόλαιο προσφέρει στον Ιλκάι Γκουντογκάν η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το Athletic. Μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα μπορέσει να δηλωθεί στη La Liga σε περίπτωση που πει το "ναι".

Manchester City's Ilkay Gundogan holds the trophy after the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 11, 2023. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν AP

Λήγει το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκουντογκάν με την Μάντσεστερ Σίτι και όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες για την απόκτησή του.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα τα δίνουν 'όλα" για τον ποδοσφαιριστή, με δημοσιεύμα του Athletic να θέλει τους Καταλάνους να προσφέρουν στον Γερμανό τριετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να υπολογίζουν έναν βασικό παράγοντα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, σε περίπτωση που ο Γκουντογκάν πει το πολυπόθητο "ναι" και μετακομίσει στη Βαρκελώνη, μόνο σίγουρο δεν θα είναι ότι θα καταφέρει να δηλωθεί κανονικά στη La Liga.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα με το FFP. Θυμίζουμε πως ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι Μπλαουγκράνα και με την περίπτωση του Γκάβι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιμπραχίμοβιτς: Έχει στα χέρια του πρόταση από την Μίλαν για θέση "έκπληξη"

Παρί, μεταγραφές: Οι Παριζιάνοι δίνουν Εμπαπέ στη Ρεάλ με 100 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη που κανείς δεν περιμένει

Ατλέτικο: Με ψίχουλα αγοράζει κάποιος τη μαγική σεζόν του Γκριεζμάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK