Μπάγερν: Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Βαυαρών αρνείται την πρόωρη ανανέωση και γλυκοκοιτάζει Αγγλία

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει από τώρα για την επέκταση του συμβολάιου του με την Μπάγερν Μονάχου παρουσιάζεται ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας.

Μπάγερν: Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Βαυαρών αρνείται την πρόωρη ανανέωση και γλυκοκοιτάζει Αγγλία
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει μαζί με τον Τσούπο Μοτίνγκ AP

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει τρελάνει με τις επιδόσεις του ο 20χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Τζαμάλ Μουσιάλα, αποτελώντας πλέον βασικό και αναντικατάστατο μέλος στη βασική 11αδα της ομάδας.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, παρά τις προσεγγίσεις των υπεύθυνων της ομάδας, δεν φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει, προς το παρόν τουλάχιστον, σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μουσιάλα θέλει να δει πως θα κινηθεί η Μπάγερν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους αλλά και αν το κλίμα θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλό, καθώς η περασμένη χρονιά για πολλά από τα μέλη της ομάδας μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Παράλληλα ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Premier League, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες, μεταξύ αυτών και η Λίβερπουλ, που τον έχουν στη λίστα τους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη κρούση.

Θυμίζουμε πως το τωρινό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του 2026 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αυτό είναι το "δώρο" που περιμένει τον αντι-Μπενζεμά, αν δεν έρθει και ο Εμπαπέ

Τσέλσι: Ο "Ποτσ" τον εμπιστεύτηκε ξαφνικά, κέρδισε τις εντυπώσεις και κορυφαίο κλαμπ ετοιμάζει κίνηση - ματ

Σέρχιο Ράμος: Έχει απαιτήσεις στη Σεβίλλη, "γκρίνιαξε" για την απουσία του από την 11αδα γιατί υπάρχει στόχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK