Μπάγερν: Μετά τους Βαράν και Τομιγιάσου, ο Τούχελ ζήτησε και ενδεκαδάτο στόπερ της Μπαρτσελόνα

Την περίπτωση του Ρόναλντ Αραούχο έχει στα ραντάρ της η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής θα κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Τόμας Τούχελ να εξετάζει κάποιες επιλογές από το πάνω ράφι.

Έτσι, μετά τους Βαράν και Τομιγιάσου, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του άσου της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος βέβαια αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος από την 11αδα του Τσάβι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εδώ και μία 2ετια στα ραντάρ των Βαυαρών χωρίς όμως ποτέ να έχει γίνει επίσημη προσέγγιση στους μπλαουγκράνα για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αραούχο με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 αλλά αναμένεται το προσεχές διάστημα να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την ανανέωσή του με τους μπλαουγκράνα μάλιστα να σχεδιάζουν να βάλουν στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ κάτι που θα χαλάσει μία και καλή τα σχέδια των μνηστήρων για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πέτυχε λίρα εκατό με το νέο αστέρι των ακαδημιών

Μπαρτσελόνα: Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Τσάβι για τα σενάρια αποχώρησης

Ο Τούχελ πήρε στην προπόνηση μία χελώνα και το twitter "βλέπει" Εμπαπέ στο Μονάχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK