Μπάγερν: Κάνει τρελό χουνέρι στον Τούχελ μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του

Χωρίς τον Τόμας Τούχελ θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις της Μπάγερν σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD.

FILE - Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama, File)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου καθώς εισέπραξε δύο αρνητικές απαντήσεις στο... παρά πέντε ενώ ταυτόχρονα παραχώρησε τους Χράβενμπερχ και Παβάρ στις Λίβερπουλ και Ίντερ αντίστοιχα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Τόμας Τούχελ δεν σταματήσε να λέει σε όλες του τις δημόσιες τοποθετήσεις πως τα κουκιά σε κάποιες θέσεις είναι μετρημένα και χρειάζεται να γίνουν ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της γερμανικής BILD, η διοίκηση της ομάδας μόνο χαρούμενη δεν είναι από την στάση του προπονητή της και εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα αλλάξει στρατηγική.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως θα συνεχίσει να συμβουλεύεται τον Τούχελ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η τελική απόφαση για τις κινήσεις δεν θα ανήκει στον ίδιο αλλά στη διοίκηση της.

Θυμίζουμε πως η γερμανική ομάδα δεν απογοητεύτηκε μόνο με τις δηλώσεις του Τούχελ αλλά και με κάποιες μεταγραφικές του επιλογές, όπως αυτές των Παλίνια και Τσαλόμπα, οι οποίες εξελίχθηκαν σε σίριαλ τα οποία δεν είχα αίσιο τέλος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Θυμήθηκε τα παλιά ο Μαγκουάιρ: Πέτυχε επικό αυτογκόλ σε αναμέτρηση της Αγγλίας

Η La Liga θα χορηγήσει την ομάδα με το πιο μακρύ, το πιο τρελό, το πιο περίεργο όνομα

Ο μάνατζερ του Κλοπ καθησύχασε τους φίλους της Λίβερπουλ με μία του πρόταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK