Μονακό: Προφορική συμφωνία με Μικαουτάτζε

Η Μονακό φέρεται να έχει εξασφαλίσει την απόκτηση του Ζορζ Μικαουτάτζε, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με τη πλευρά του παίκτη.

Georgia's Georges Mikautadze claps his hands during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
(AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ζορζ Μικαουτάτζε, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Euro στη φάση των ομίλων, φαίνεται πως έχει ήδη εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του με την Εθνική Γεωργίας και τη Μετς προχωρώντας εν τέλει σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό.

Η γαλλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Μικαουτάτζε όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και μάλιστα έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Μετς ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν από τη λήξη του Euro αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τη πιθανότητα εμπλοκής άλλων ομάδων στην υπόθεση.

Ο 23χρονος επιθετικός προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μέσω των εμφανίσεών του στο φετινό Euro, ωστόσο οι αριθμοί του στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Αξίζει να αναφερθεί, πως από τη στιγμή της μετακίνησής του στη Μετς από τον Άγιαξ τον Ιανουάριο, εκείνος πέτυχε 14 τέρματα και μοίρασε 4 ασίστ καταφέρνοντας να διπλασιάσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK