Μίλαν: Οριστικοποιεί τη συμφωνία με τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Κρίστιαν Πούλισιτς βρίσκεται η Μίλαν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Christian Pulisic of the United States attends a press conference before a training session at Al-Gharafa SC Stadium, in Doha, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σε συνέντευξη Τύπου AP

Αποφασισμένη να κάνει αρκετές κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο είναι η Μίλαν και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα φέρεται πως προχωράει το deal με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Η Μίλαν τα έχει βρει σε όλα με τον αμερικάνο ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να λύσει τις οικονομικές της διαφορές με την Τσέλσι , με την δεύτερη προσφορά ύψους 22.000.000 ευρώ να οδηγεί σε αυτή τη συνθήκη.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, με αρκετές πωλήσεις αλλά και αγορές νέων ποδοσφαιριστών, με στόχο να αντιστρέψει το κλίμα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Μετά τον Ράις, έρχεται κι άλλος παικταράς

Αλ Χιλάλ, μεταγραφές: Σε έξαρση οι Σαουδάραβες έστειλαν προτάσεις σε τρεις παικταράδες

Λουκάκου: Λύνει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και πάει Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK