Μικάιλο Μούντρικ: Κάθε γκολάρα του Ουκρανού "κοστίζει" πολλά εκατομμύρια

Ο Μικάιλο Μούντρικ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Οι μεγάλοι της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο μάτι, αλλά όσο σκοράρει τόσο η Σαχτάρ ανεβάζει την τιμή και βάζει δύσκολα στους μνηστήρες.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μούντρικ μαγεύει την Ευρώπη AP

Πριν από μερικούς μήνες η Σαχτάρ κοστολογούσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ το σπουδαίο ταλέντο της Μικάιλο Μούντρικ. Δημοσιεύματα ήθελαν τους Ουκρανούς να ζητάνε κοντά στα 30.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπήρξε ομάδα που έφτασε και τα 35.000.000 ευρώ για τον Μούντρικ, αλλά παράλληλα με με την πρόταση ο νεαρός είχε αρχίσει να μαγεύει οπότε η Σαχτάρ δεν ενέδωσε και πόνταρε πως μπορεί να πάρει πολλά περισσότερα. Κι έτσι φαίνεται πως θα συμβεί αν σκεφτεί κανείς και δει προπάντων τα κατορθώματα Μικάιλο στην αρένα.

Το αριστουργηματικό γκολ του ποδοσφαιριστή στην αναμέτρηση με την Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη ανέβασε κι άλλο το κασέ. Δημοσιεύματα θέλουν τους Ουκρανούς πλέον να μην συζητάνε με καμία εδώ που θα έρθει στο τραπέζι με λιγότερα από 45-50 εκατομμύρια και το έργο του παίκτη συνεχίζεται...

Στην Αγγλία γράφουν πως ο ποσό τον Ιανουάριο ώστε να "χτυπήσει" τον Μούντρικ και να τον φέρει στο Λονδίνο το συντομότερο.

Και όπως είχατε διαβάσει στο Contra.gr, πρόσφατα, η λίστα με τα ουκρανικά wonderkids δεν σταματά στον Μούντρικ, καθώς κι άλλοι νέοι παίκτες παρά την αντιξοότητα του πολέμου έχουν δείξει σπουδαία πράγματα σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε το γκολ με την Σέλτικ

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Πακτωλό χρημάτων στον Αρτέτα για να φέρει δύο παικταράδες στο Λονδίνο τον Ιανουάριο

Η θρυλική φανέλα του Αγκουέρο που ξέχασε στ' αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι πωλείται πλέον χιλιάδες ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ατάραχος από το πρόστιμο μαμούθ, αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στην Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK