Μετά το άκυρο από τη Γιουνάιτεντ, διαπραγματεύεται για την ανάληψη της Εθνικής Αγγλίας

Η Εθνική Αγγλίας φέρεται να διαπραγματεύεται με τον Τόμας Τούχελ για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Λι Κάρσλεϊ.

Bayern's head coach Thomas Tuchel greets fans prior the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Stuttgart in Munich, Germany, Sunday, Dec.17, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Thomas Tuchel greets fans prior the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Stuttgart in Munich, Germany, Sunday, Dec.17, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Τόμας Τούχελ μπορεί να μην κατάφερε εν τέλει να πείσει τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαδεχθεί το καλοκαίρι τον Έρικ Τεν Χαχ, ωστόσο πλέον του παρουσιάζεται η ευκαιρία να διαδεχθεί τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, η γερμανική Bild υποστηρίζει πως η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει στον πρώην τεχνικό των Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι την ευκαιρία να καθοδηγήσει τα "τρία λιοντάρια" στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μένει να φανεί αν ο Γερμανός προπονητής θα αναλάβει για πρώτη του φορά μία Εθνική ομάδα ή αν η Αγγλία θα επιλέξει να εξετάσει άλλες εναλλακτικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK