Μέσι: Τρέλανε τους Αργεντίνους για τα σχέδια του για το μέλλον

Την επιθυμία του να συμμετάσχει στο επόμενο Copa America εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι αφήνοντας αυτή τη φορά ανοιχτό το παράθυρο για του Μουντιάλ του 2026.

Argentina's Lionel Messi, celebrates scoring his side's first goal against Ecuador during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026, at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Sept. 7, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Για τα σχέδια του τα επόμενα χρόνια με τη φανέλα της εθνικής Αργεντίνης μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, δίνοντας ελπίδες στους οπαδούς του πως η τελευταία του εμφάνιση είναι ακόμα μακριά.

Συγκεκριμένα, ο Λίο ανέφερε πως σχεδιάζει να αγωνιστεί στο επόμενο Copa America το καλοκαίρι του 2024 και μετά θα δει πως θα είναι το σώμα του και θα πάρει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια, με τη συζήτηση να πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το οποίο ανέφερε πως δεν μπορεί να ξέρει από τώρα αν θα αγωνιστεί.

"Θέλω να πάω στο Copa America σε καλή κατάσταση και μετά θα δούμε πως θα είμαι. Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα χρόνια περνούν και θα δούμε πως θα νιώθουμε, θα το δούμε μέρα με τη μέρα"

Θυμίζουμε πως ο Μέσι μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Η επική αντίδραση του Κλοπ όταν του είπαν για το νέο buzzer beater του Μπέλιγχαμ

Μέσι: Τρομερό! Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι άδεισαν το γήπεδο μόλις τραυματίστηκε ο Αργεντίνος σταρ

Ακούστηκε για Ελλάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τελικά έκλεισε στην Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK