Μέσι: Η ομάδα του Γιακουμάκη έριξε 5αρα στην Ίντερ Μαϊάμι και ακολούθησε tweet "σπόντα" για τον Λίο

Την ήττα με 5-2 γνωρίσε η Ίντερ Μαϊάμι από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ σε μία αναμέτρηση από την οποία απουσίαζε ο Λιονέλ Μέσι και ακολούθησε "γλέντι" στο twitter.

Argentina's Lionel Messi sits on the bench during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 against Bolivia at the Hernando Siles stadium in La Paz, Bolivia, Tuesday, Sept. 12, 2023. (AP Photo/Juan Karita)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε η Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη και αυτή του η απουσία ήταν κάτι παραπάνω από αισθήτη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωρίσε την ήττα με 5-2 σε μία αναμέτρηση μάλιστα όπου ο Έλληνας διεθνής επιθετικός σημείωσε και ένα τέρμα.

Μετά από τον θρίαμβο, η ομάδα της Ατλάντα θέλησε να τρολάρει τον Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι καθώς έκανε ένα tweet στο οποίο προειδοποίησε την ομάδα του Λίο να παρουσιαστεί χωρίς απουσίες της στην επόμενη, μεταξύ τους, αναμέτρηση, εννοώντας φυσικά τον Αργεντίνο σταρ. Χαρακτηριστικά έγραψαν " πες τους την επόμενη φορά να φέρουν και την υπόλοιπή ομάδα"

Θυμίζουμε πως ο Μέσι δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ καθώς προερχόταν από ένα εξαντλητικό ταξίδι με την Αργεντινή για χάρη του αγώνα κόντρα στη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, στο οποίο βέβαια δεν έλαβε μέρος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην άσο της Ρεάλ επιστρέφει αμέσα στη Μαδρίτη και "ανησυχεί" για τις αντιδράσεις

Στην Μπάρτσα δεν έκανε, η Παρί έχει πλάνο ενώ ο παίκτης πετάει φωτιές στην Bundesliga

Ο Ράμος επέστρεψε στη δράση και ήδη διέψευσε τους πάντες με την παρουσία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK