Μεγάλο αστέρι της Γαλατά άνοιξε την πόρτα στη Γιουβέντους

Πως νιώθει καλά στην Γαλατασαραί αλλά είναι μεγάλος φαν της Γιουβέντους και θα ήθελε να παίξει κάποια στιγμή εκεί, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νικολό Ζανιόλο.

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League final between AS Roma and Feyenoord at National Arena in Tirana, Albania, Wednesday, May 25, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Βαθιά το χέρι στη τσέπη έβαλε η Γαλατάσαραϊ προκειμένου να κάνει δικό της τον Νικολό Ζανιόλο από τη Ρόμα.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής περνάει καλά στην τουρκική ομάδα αλλά φέρεται πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ιταλία για χάρη μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας.

Ο λόγος για τη Γιουβέντους η οποία φέρεται πως πολιορκεί τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται αργά ή γρήγορα να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του

Ο ίδιος ο Ζανιόλο μίλησε στο gazzetta dello sport λέγοντας χαρακτηριστικά πως περνάει καλά στην Τουρκία αλλά θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιστρέψει στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους, καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής της από νεαρή ηλικία.

"...Είμαι καλά στη Γαλατά αλλά θα με ενδιέφερε η προοπτική της Γιουβέντους καθώς πρόκειται για μία κορυφαία ομάδα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ιταλία αλλά περνάω καλά στην Γαλατά..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Κάνει γερό come back για να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τεν Χαχ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Κλοπ για την μεσοεπιθετική γραμμή

Μπάγερν: Ολοκληρώθηκε το μπαμ στο κέντρο της άμυνας

News 24/7

24MEDIA NETWORK