Με παρέμβαση Πεπ η Σίτι ολοκληρώνει άλλο ένα μεγάλο deal

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Κάιλ Γουόκερ με την Μάντσεστερ Σίτι ακολουθώντας το παράδειγμα του Μπερνάρντο Σίλβα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola celebrates after Manchester City's Julian Alvarez scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 19, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Πλην του Μπερνάρντο Σίλβα, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να λυγίσει και τον Κάιλ Γουόκερ και να τον "δέσει" για... πάντα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η αγγλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον έμπειρο αμυντικό για την ανανέωση του συμβολαίου του για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Γουόκερ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία του είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά τελικά πείστηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και αποφάσισε να πει το πολυπόθητο "ναι".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός με το μέλλον του Όριτζι, τρεις οι μνηστήρες, ποιο το φαβορί

Η Μπάρτσα βάζει ρήτρα 400 εκατ. σε παίκτη με μόλις 245 λεπτά συμμετοχής

Η "βραζιλιάνικη λίστα" της Γουέστ Χαμ για την γραμμή κρούσης που τρομάζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK