Ματιές των Σαουδαράβων σε αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι

Θα αποδείχθούν αρκετά τα χρήματα για το τέλος μιας εποχής;

Bayern's head coach Pep Guardiola wipes his face during a press conference in Manchester, England, Monday, Nov. 24, 2014. Bayern Munich will play Manchester City on Tuesday in a Champions League Group E soccer match. (AP Photo/Jon Super)
Bayern's head coach Pep Guardiola wipes his face during a press conference in Manchester, England, Monday, Nov. 24, 2014. Bayern Munich will play Manchester City on Tuesday in a Champions League Group E soccer match. (AP Photo/Jon Super) AP

Σύμφωνα με φήμες, δύο ομάδες από την Σαουδική Αραβία ετοιμάζονται για το μεγάλο μπαμ μεταγραφικά που θα ξαφνιάσει την Ευρώπη. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπρούινε του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Η Αλ Νάσρ του Ρονάλντο και η Αλ Χιλάλ φαίνεται πως είναι εκείνες που ενδιαφέρονται και είναι σε θέση να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πετύχουν μια ιστορική μεταγραφή.

Ο ίδιος είναι ένας πάικτης κεφάλαιο για τους "Σίτιζενς", έχοντας πάρει μεταγραφή στην ομάδα το 2015 από την Βόλσμπουργκ και έκτοτε έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την κορύφωση του κλαμπ. Βέβαια, είναι επιθυμία της ομάδας αλλά και του Γκουαρντιόλα να ανανεώσει πρόωρα μέχρι το 2026 και να ολοκληρώσει το συμβολαιό του κλείνοντας έτσι μια δεκαετή παρουσία στο Μάντσεστερ έχοντας ταυτόχρονα ένα μαξιλάρι ένός επιπλέον χρόνου.

Ο χρόνος θα δείξει αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πράξη και ποια θα είναι η αντίδραση του Βέλγου μεσοεπιθετικού και της ομάδας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK