Μάντσεστερ Σίτι: Έτσι έπεισε ο Πεπ κομβικό παίκτη του να πει "όχι" στον Τούχελ

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Κάιλ Γουόκερ με την Μάντσεστερ Σίτι. Την ανανέωση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Άγγλος.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench ahead of the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει ο Κάιλ Γουόκερ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Athletic και πλέον απομένουν μόνο οι τελικές ανακοινώσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Άγγλος φέρεται πως έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Πολίτες" χωρίς να έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι ετήσιες αποδοχές του και μάλιστα σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την συμφωνία ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις επαφές που είχε με την Μπάγερν Μονάχου οι οποίες όμως δεν έφεραν το τελικό deal.

"Έγιναν κάποιες συζητήσεις αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Ήμουν κοντά αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν. Θα απολάμβανα την εμπειρία; Φυσικά και θα το έκανα αλλά αυτός εδώ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και δεν μπορείτε να υποτιμήσετε τι έχει κάνει τα τελευταία 6 ή 7 χρόνια. Γιατί να φύγω αν ο χρόνος συμμετοχής που έχω είναι αρκετός για μένα; Αυτό είναι που θέλω."

Θυμίζουμε πως στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο Γουόκερ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στον Πεπ για το γεγονός πως δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τον ρόλο που επιθυμεί, με τον ίδιο να του δείχνει με τον τρόπο του πως τον έχει στα βασικά του πλάνα εν όψει της συνέχειας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Οι δηλώσεις του Γουόκερ

Διαβάστε Περισσότερα

Συνεχίζει το πάρτι στο MLS ο Μέσι, ξεσήκωσε γνωστή τραγουδίστρια με απίθανη ενέργειά του

Χαμός στο Μάντσεστερ! Δημόσιο "μπιφ" του Τεν Χαχ με μεγάλο αστέρι της ομάδας

Παρί: Ο Κελαϊφί βρήκε λύση με Εμπαπέ όχι όμως και με το άλλο αστέρι των Γάλλων, τα τρία σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK