Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιθανή η επιστροφή του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στους "Κόκκινους Διαβόλους" μετά από 18 χρόνια

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρουντ Φαν Νίστελροϊ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να επιστρέψει στο Όλντ Τράφορντ ύστερα από 18 χρόνια.

Dutch PSV Eindhoven player Ruud van Nistelrooy, left, with his new manager Sir Alex Ferguson, holds up the shirt he will wear next season at the Manchester United soccer ground in Manchester England Friday, April 27, 2001. The 25 year old Dutch international has signed a five-year contract with the English champions for a record 19 million pounds (dlrs 27 million). (AP Photo/Max Nash)
(AP Photo/Max Nash) ASSOCIATED PRESS

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είχε μία δυνατή εκκίνηση στη προπονητική του καριέρα με την Αϊνχόφεν, ωστόσο μετά την αποχώρησή του από τον ολλανδικό σύλλογο ο πρώην αστέρας της Γιουνάιτεντ δεν συμφώνησε με κάποια άλλη ομάδα -παρά το έντονο ενδιαφέρον για εκείνον- και αντ' αυτού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ ύστερα από 18 χρόνια.

Σύμφωνα με την Ολλανδική AD, o άλλοτε επιθετικός των "Κόκκινων Διαβόλων" δεν ενέδωσε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον των Μπέρνλι και Κλαμπ Μπριζ, αλλά αντιθέτως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ ούτως ώστε να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο του Τεν Χαχ.

Ο 47χρονος αγωνίστηκε για μία πενταετία στην ομάδα, από το 2001 μέχρι και το 2006, έχοντας σκοράρει 95 τέρματα στη Premier League μοιράζοντας συγχρόνως 14 ασίστ και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του συλλόγου και όχι μόνο.

Να σημειωθεί πως από τη στιγμή της αποχώρησής του δεν είχε προκύψει κάποια πρόταση από τη μεριά της ομάδας και επομένως ο ίδιος θα επιστρέψει για πρώτη φορά στον "τόπο του εγκλήματος" εφόσον προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK