Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δίνει συνέχεια στο δημόσιο μπιφ με τον Σάντσο

Πώς δεν έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς ο Τζέιντον Σάντσο εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για άλλη μία φορά για τη σχέση του με τον παίκτη λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει μετανιώσει για καμία από τις αποφάσεις του και δεν θα άλλαζε καμία από τις ενέργειές του.

"...Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και δεν θα ενεργούσα διαφορετικά σε τίποτα από ό,τι έχω κάνει..."

Θυμίζουμε πως και ο Σάντσο από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω καθώς θεωρεί πως ο Τεν Χαχ του έχει κάνει κακό στην καριέρα του και του έχει φερθεί με τον χειρότερο τρόπο στη μέχρι στιγμής συνεργασία του

Πάντως ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους αλλά και ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Πιθανότερο μοιάζει το σενάριο της αποχώρησης του παίκτη με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Γιουνάιτεντ να θέλει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Νάγκελσμαν πήγε στο γήπεδο με την σύντροφό του και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

Η Μίλαν μπαίνει στο κόλπο για τον διακαή πόθο της Γιουνάιτεντ για τη γραμμή κρούσης

Η Τσέλσι βρήκε τον αντι-Τιάγκο Σίλβα στο πρόσωπο "κέρβερου" του Τσάμπι Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK