Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχει προβληματιστεί με τον Ονανά και έχει κυκλώσει ήδη τον αντικαταστάτη του

Την περίπτωση του Γιαν Όμπλακ εξετάζει από τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του Αντρέ Ονανά.

Manchester United's goalkeeper Andre Onana reacts after a penalty awarded to Arsenal is overturned in VAR review during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at Emirates stadium in London, Sunday, Sept. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις εμφανίσεις του Αντρέ Ονανά ο οποίος σε 7 αναμετρήσεις με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" έχει δεχθεί 14 γκολ ενώ μόλις σε 2 εξ αυτών έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Η διοίκηση της ομάδας, πάντα σε συννενόηση με τον Έρικ Τεν Χαχ, τσεκάρει τις επιλογές της για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Fichajes.net εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωση του γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ.

Ο 30χρονος Σλοβένος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ενώ βρίσκεται ήδη μία 9ετία στην ομάδα καθώς έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2014 αντί του ποσού των 16.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα.

Ο Όμπλακ έχει ξεκαθαρίσει πως ενδιαφέρεται να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δώσει το πράσινο φως η Ατλέτικο η οποία δεν φέρεται να έχει βάλει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Πάντως, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό, με τον Ολλανδό τεχνικό μάλιστα να στηρίζει δημόσια τον Ονανά με δηλώσεις του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεσάλωσε ο Κακά! Έγινε ένα με τους οπαδούς της μεγάλης του αγάπης μετά την κατάκτηση της κούπας

Παρί: Τρελαίνει εντός και εκτός γηπέδου το 17χρονο wonderkid των Γάλλων, πήρε την ντουντούκα και προκάλεσε "σεισμό"

Καθάρισε η Νιουκάστλ με τον παικταρά, πάνω από 100 εκατ. ευρώ πρέπει να δώσουν οι διεκδικητές

News 24/7

24MEDIA NETWORK