Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: "Σφαγή" για χάρη του...Χάρι, κι άλλη ομάδα της Premier League στο κόλπο για την απόκτησή του

Ψηλά στη λίστα της Έβερτον φέρεται πως βρίσκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider.

Manchester United's Harry Maguire grimaces during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ ενώ και η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει με ποσό μικρότερο των 50.000.000 ευρώ.

Για τον Άγγλο στόπερ επίσημο ενδιαφέρον εκδήλωσε η Γουέστ Χαμ, η οποία όμως εισέπραξε την αρνητική απάντηση των "κόκκινων διαβόλων" ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider και άλλη ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά για την αγορά του.

Ο λόγος για την Έβερτον, η οποία έχει ψηλά στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ πρόσφατα "έχασε" το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μπρούνο Φέρναντες έπειτα από σχετική εισήγηση του Έρικ Τεν Χαχ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα εισπράττει ανέλπιστα 15 εκατ. από τους Σαουδάραβες και κλείνει τις τρύπες



News 24/7

24MEDIA NETWORK