Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Ο Τεν Χαχ έφαγε "πόρτα" από βασικό στόχο για τα αριστερά

Αρνητική ήταν η απάντηση του Μάρκος Αλόνσο στην πρόταση για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας που έλαβε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ απορεί AP

Στην Μπαρτσελόνα θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Μάρκος Αλόνσο καθώς απέρριψε την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, ο Αλόνσο έλαβε επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από τους "Κόκκινους Διαβόλους", οι οποίοι βρίσκονται στην αναζήτηση αριστερού μπακ αλλά απάντησε αμέσως αρνητικά.

Ο λόγος είναι πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα το οποίο λήγει το 2024, με την προοπτική βέβαια να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο.

Πλέον ο Έρικ Τεν Χαχ τσεκάρει και τις υπόλοιπες επιλογές του για τη συγκεκριμένη θέση με μεγάλο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή να φέρεται πως είναι ο Νίκολας Ταλιαφίκο της Λυών, με τον οποίο ο Τεν Χαχ είχε συνεργαστεί κατά τη θητεία του στον Άγιαξ.

Διαβάστε Περισσότερα

Με παρέμβαση Πεπ η Σίτι ολοκληρώνει άλλο ένα μεγάλο deal

Απίθανο! Ο Μοράτα πήγε για μπάλα με τα παιδιά του και την "έφαγε" στα μάτια

Η "βραζιλιάνικη λίστα" της Γουέστ Χαμ για την γραμμή κρούσης που τρομάζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK