Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Ο ειδικός όρος στο deal με Χετάφε για Γκρίνγουντ που κρατά τον Άγγλο σε "αναμμένα κάρβουνα"

Με την μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Χετάφε ο Μέισον Γκρίνγουντ, με τις δύο ομάδες όμως να μπορούν να διακόψουν τον Γενάρη τη συμφωνία.

Manchester United's Mason Greenwood in action during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γκρινγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Προσωρινή λύση, έστω και λίγο πριν από την ολοκλήρωση του deadline των μεταγραφών βρέθηκε στην υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον παραχωρεί δανεικό στη Χετάφε με ένα ειδικό όμως τρικ.

Συγκεκριμένα, στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει όρος ο οποίος αναφέρει πως αν για τον οποιοδήποτε λόγο μία από τις δύο ομάδες το επιθυμεί μπορεί να διακόψει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σ΄αυτή την περίπτωση ο Γκρίνγουντ θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ εκεί όπου μόνο επιθυμητός δεν είναι από αρκετά μέλη της ομάδας μετά από τις κατηγορίες που αναπτύχθηκαν προς το πρόσωπό του για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Απίθανη Γαλατασαράι! Απέκτησε και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ -πριν από τον Ράις- συνεχίζει στην Τουρκία

Η Νάπολι ζήτησε 200 εκατ. μόνο για το... ένα πόδι του Όσιμεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK