Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κορυφαία ισπανική ομάδα πάει για το κόλπο γκρόσο με Γκρίνγουντ

Την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Σεβίλλη , θέλοντας να εκμεταλλευτεί πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κορυφαία ισπανική ομάδα πάει για το κόλπο γκρόσο με Γκρίνγουντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε AP

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Χετάφε ο Μέισον Γκρίνγουντ, τον οποίο η ισπανική ομάδα έκανε δικό της με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, την περίπτωση του Γκρίνγουντ φέρεται πως εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Σεβίλλη, λαμβάνοντας υπ' όψιν και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Άγγλου με τους "Κόκκινους Διαβόλους" λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς στην Χετάφε, με την Γιουνάιτεντ μάλιστα να καλύπτει το 70% των 87.000 ευρώ που λαμβάνει εβδομαδιαίως.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση από την Σεβίλλη προς την Γιουνάιτεντ ενώ στο κόλπο παραμένει και η Χετάφε, καθώς είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα παρουσία του σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "βιονικός" Γκριεζμάν κατέγραψε επίδοση άνευ προηγουμένου με την Γαλλία και συνεχίζει

Το έπαθε κι αυτό ο Μαγκουάιρ: Ο Γκρίλις τον χτύπησε με βοήθημα για το τοίχος

Ο Τοργκάν Αζάρ έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Εντέν μετά τα σενάρια για επιστροφή από άλλο πόστο

News 24/7

24MEDIA NETWORK