Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που θα ζητήσει ο Ράτκλιφ από τους Γκλέιζερς αν αγοράσει το 25%

Την αύξηση της χωρητικότητας του Ολντ Τράφορντ αναμένεται να αιτηθεί ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σε περίπτωση που η προσφορά του εγκριθεί και αγοράσει το 25% των μετοχών της ομάδας.

Manchester United's Chairman Avie Glazer, right, and Newcastle's Club Director Amanda Staveley, left, smile before English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
O Άβι Γκλέιζερ στο Γουέμπλεϊ AP

Την απόφαση του 12μελούς διοικητικού συμβουλίου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ώστε να πάρει το πράσινο φως για την αγορά του 25% των "Κόκκινων Διαβόλων".

Ο Βρετανός, οπαδός της Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει δικό του το εν λόγω ποσοστό αντί 1.5 δις ευρώ ενώ στα μελλοντικά του σχέδια βρίσκεται και η αγορά κι άλλων μετοχών της ομάδας.

Σύμφωνα με τους TIMES, η INEOS, η εταιρεία που εκπροσωπεί ο Ράτκλιφ, σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί, αναμένεται να ζητήσει την αύξηση της χωρητικότητας του Ολντ Τράφορντ, περίπου στις 90.000 θέσεις αν αυτό είναι εφικτό.

Αυτή τη στιγμή η έδρα των "Κόκκινων Διαβόλων" 'εχει χωρητικότητα 75.000 θέσεων με το γήπεδο να μετραεί σχεδόν 113 χρόνια ζωής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κορυφαία ισπανική ομάδα πάει για το κόλπο γκρόσο με Γκρίνγουντ

Γουέιν Ρούνεϊ: Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ είπε "όχι" πολλών εκατομμυρίων για χάρη της Μπέρμιγχαμ

Νέα ανατροπή με το μεγάλο αστέρι της Αλ Ιτιχάντ:Υπολογίζεται αλλά μόνο για λίγα ματς

News 24/7

24MEDIA NETWORK